Cultivate încă din secolul 12 înainte de Hristos în Egiptul antic, bamele sunt prezente astăzi...
Recomandarea gastronomică pentru această săptămână este păstrăvul cu smântână, un prepara...
Oltenia are o gastronomie specifică, caracterizată prin mâncăruri ceva mai condimentate....
În perioada verii, vinetele sunt nelipsite din alimentaţia românilor, cel mai popular aperitiv fi...
Zărganul poate fi pregătit la cuptor şi servit cu o garnitură de cartofi fierţi, cu legume la c...
În această ediţie vă prezentăm cel mai simplu preparat din peşte – saramura de peşte....
O plimbare pe strada comercială a Braşovului este un prilej de a face cumpărături sau, cel puţi...
Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţional...
Chair dacă ploile au fost și sunt în exces, în piețele și magazinele din România au apărut c...
Salată cu icre de ştiucă de Tulcea este cel mai recent produs românesc care se bucură de protec...
Bucătăria bucovineană se remarcă prin mâncărurile consistente, cu multă carne, combinate de m...
Specifică Olteniei, pâinea la ţest are o istorie milenară având la origine metodele folosite de...
Provincie situată între Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea are o gastronomie specifică, cu prepa...
Spanacul trece în mod obligatoriu, dacă putem spune aşa, prin bucătăria românească în perioa...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved