Este o tradiţie ca, la început de toamnă, la vremea culesului viei, românii să mănânce pastra...
Bulzul este un preparat tradiţional al oierilor, însă, în timp, a fost preluat şi diversificat...
Amestec de legume coapte pe plită sau în cuptor şi apoi tocate, zacusca este un excelent aperitiv...
După toridele zile de vară, toamna a venit cu temperaturi mai blânde, iar acum apar pescarii spor...
Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţional...
În zonele montane din România a început culesul afinelor de pădure, fructe de culoare albastru ...
La sfârşitul săptămânii trecute, staţiunea Mneas din judeţul Arad a fost gazda unui festival...
În perioada verii, vinetele sunt nelipsite din alimentaţia românilor, fiind consumate în special...
Mai animată ca oricând trebuie să să fie în aceste zile Valea Arieşului Mic din Munţii Apusen...
Chefalul este un peşte care poate fi pescuit în Marea Neagră, cu o carne foarte gustoasă....
Buzăul se remarcă prin câteva produse cu denumire de origine,fiecare cu o poveste legată de târ...
Preparatele din peşte pot fi servite şi ca fel principal, dar şi ca aperitive....
Fasolea păstăi se găsește în această perioadă în stare proaspătă în pieţele din România...
Fiecare provincie a României se remarcă prin preparate specifice, unele dintre ele purtând şi de...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved