Radio Iaşi şi pe frecvenţa 94,5 fm – Huşi/Antena Satelor inaugurează primele frecvenţe fm
Începând de astăzi Radio România Iaşi oferă posibilitatea recepţionării programelor sale şi pe frecvenţa de 94,5 fm. Emiţătorul, situat în municipiul Huşi, judeţul Vaslui, îmbunătăţeşte recepţia în zona centrală a Moldovei.
Radio România, 16.09.2016, 09:41
Radio Iaşi poate fi recepţionat şi pe frecvenţa 94,5 fm – Huşi
Începând de astăzi Radio România Iaşi oferă posibilitatea recepţionării programelor sale şi pe frecvenţa de 94,5 fm. Emiţătorul, situat în municipiul Huşi, judeţul Vaslui, îmbunătăţeşte recepţia în zona centrală a Moldovei.
Prin noua frecvenţă, cel mai iubit post de radio din regiunea Moldovei oferă un plus de confort al audiţiei şi răspunde astfel dorinţelor venite din partea miilor de ascultători. Radio România Iaşi îşi respectă şi în acest mod îndeplinirea misiunii publice asumate.
Noua frevenţă se adaugă celor deja consacrate – 96,3 Mghz, 90,8 Mghz şi 1053 Khz.
Creşterea numărului de frecvenţe se înscrie în strategia Societăţii Române de Radiodifuziune de a-şi menţine poziţia de lider pe piaţa audio.
În anul în care Radio România Iaşi împlineşte vârsta de 75 de ani, echipa noastră schimbă viteza sunetului în treapta online pe www.radioiasi.ro, dar şi pe reţelele sociale. Iar pentru cei care nu au acces la internet sau nu se află în aria noastră de acoperire, numărul de telefon 031.504.0402 este o alternativă pentru a menţine legătura la orice oră din zi şi din noapte.
Radio Iaşi rămâne cel mai ascultat post din regiunea Moldovei, potrivit celor mai recente sondaje de audienţă radio.
Antena Satelor inaugurează primele frecvenţe fm
La 25 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor întoarce o importantă pagină din istoria sa: va emite, pentru prima dată, în condiţiile de calitate ale frecvenţelor fm. Începând de astăzi Antena Satelor se va auzi clar şi puternic, va fi o voce şi o prezenţă în casele oamenilor din Zalău (pe frecvenţa 106,9 MHz) şi Sulina (103,2 Mhz).
Prin acordarea acestor prime frecvenţe fm Antena Satelor intră într-o etapă a normalităţii, după ce de foarte mulţi ani rămăsese singurul post de radio din România care nu deţinea frecvenţe în unde ultrascurte. De altfel, la aceste prime două frecvenţe fm care intră în portofoliul postului, se va adăuga în curând o a treia, la Comăneşti.
De asemenea, recepţia postului se face în continuare şi pe unde medii (531, 603, 630, 1314 KHz), pe frecvenţa de unde lungi 153 KHz şi pe internet, la adresa www.antenasatelor.ro.
Antena Satelor, post public de radio, parte a Societăţii Române de Radiodifuziune, ocupă un loc aparte în piaţa de radio din România. Este un radio despre viaţa la ţară, un radio curat, profund românesc, locul în care se întâlnesc toţi aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor.
Emisiunile postului se concentrează pe informarea şi orientarea locuitorilor de la sate, cu accent pe informaţiile de utilitate şi pe emisiuni specializate pentru o agricultură performantă. La Antena Satelor, muzica populară şi tradiţiile sunt la ele acasă, regăsindu-se zilnic în emisiuni, având menirea creării unei atmosfere rurale autentice şi obiectivul păstrării lor nealterate pentru generaţiile care vin.
Mereu aproape de cei peste 800.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor este, întâi de toate, un radio care generează o atmosferă familială, un radio spus cu sinceritate, de la om la om.