Spania - incendii de vegetație în Tenerife

spania - incendii de vegetație în tenerife MAE: Autoritățile spaniole au dispus evacuarea localităţilor Arrate, Chivisaya, Media Montaña, Ajafoña și Las Lagunetas. ca urmare a puternicului incendiu de vegetație care a izbucnit între comunele Arafo şi Candelaria.

Autoritățile spaniole au dispus evacuarea localităţilor Arrate, Chivisaya, Media Montaña, Ajafoña și Las Lagunetas. ca urmare a puternicului incendiu de vegetație care a izbucnit între comunele Arafo şi Candelaria din zona nord-estică a insulei Tenerife, în apropierea vulcanului Teide, informează Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE).


Aui fost închise mai multe drumuri naţionale. Trebuie evitate ieşirile în aer liber și închise geamurile şi uşile.


Se recomandă consultarea în permanență a informațiilor publice comunicate de autoritățile spaniole, precum și evaluarea cu responsabilitate și seriozitate a oricăror deplasări.


Cetăţenii români pot apela, în caz de urgenţă, autoritățile competente, apelând telefonul de urgență 112 sau linia telefonică de permanență a Consulatului General de la Madrid +34669362202.


MAE recomandă consultarea paginilor web http://www.meteoalarm.orghttp://madrid.mae.rowww.mae.ro și reamintește că aplicația "Călătorește în siguranță" (http://www.mae.ro/app_cs), oferă informații și sfaturi de călătorie.www.rri.ro
Publicat: 2023-08-17 22:02:00
Vizualizari: 486
TiparesteTipareste