Conferința anuală a IER

conferința anuală a ier Conferința anuală a IER: "Sporirea rezilienței Uniunii Europene: securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice"

Conferința anuală a IER: "Sporirea rezilienței Uniunii Europene: securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice"

Institutul European din România (IER), cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, a organizat pe data de 9 decembrie 2022, conferința cu tema "Sporirea rezilienței Uniunii Europene: securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice". Evenimentul a reprezentat una dintre activitățile emblematice ale Institutului European din România și s-a bucurat de un public numeros, ca urmare a relevanței și importanței subiectelor discutate. Participarea a fost online..

Temele prezentate pe larg în cadrul evenimentului: securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice  contribuie la definirea și înțelegerea rezilienței în Uniunea Europeană în contextul regional și internațional tumultos al zilelor noastre. Subiectele aflate pe agendă au fost dezbătute de experți în aceste domenii:  dl Lucian Luca, director adjunct, Institutul de Economie Agrară, INCE, Academia Română (securitatea alimentară), dna Daniela Staicu, cadru didactic asociat dr., Academia de Studii Economice București (interconectivitate), și dna Alexandra Ciocănel, cercetător asociat în științe sociale, Universitatea din York (tineret și schimbări climatice).

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați website-ul Institutul European din România aici.

(Mihaela-Adriana Pădureanu, expertă, Serviciul Studii Europene)www.rri.ro
Publicat: 2022-12-23 16:15:00
Vizualizari: 901
TiparesteTipareste