Nava Şcoală Mircea, cel mai longeviv ambasador maritim al României, se află într-un marş internaţional omagial de instrucţie.
Subsecretarul de stat în Ministerul pentru Românii de pretutindeni Victor Ionescu a participat, la Bacău, la o conferinţă...
Doi militari din Batalionul 300 Protecţia Forţei 'Sfântul Andrei', aflat în misiune în Afganistan, au fost răniţi luni, în timp ce executau o misiune de patrulare interioară în Baza Aeriană Kandahar.
Caravana Gaudeamus Radio România revine săptămâna viitoare la Oradea pentru ediţia cu numărul şase.
Cea mai importantă performanţă a săptămânii trecute este promovarea echipei României în al doilea eşalon mondial la hochei pe gheaţă.
Cea mai importantă performanţă a săptămânii trecute este promovarea echipei României în al doilea eşalon mondial la hochei...
Japonia a fascinat întotdeauna prin felul său aparte de a se fi constituit şi de a trăi de mii de ani.
Litoralul românesc al Mării Negre se află la startul sezonului de vară 2019.
Caisă, documentarul regizat de Alexandru Mavrodineanu, prezentat în premieră mondială la TIFF 2018, a câștigat, anul trecut, Premiul pentru cel mai bun film din secțiunea română la Astra Film Festival.
În județul Mureș există peste o sută de conace și castele din diverse epoci ale istoriei României. Însă, județul Mureș, ca destinație turistică, înseamnă, în primul rând, o gamă variată de petrecere a timpului liber.
Sumar: Premierul român în Polonia / Fenomene meteo extreme în România / Pregătiri înaintea vizitei în România a Papei Francisc / Paştele la români
Elevii olimpici trebuie sprijiniţi pentru a putea să-şi dezvolte o carieră în ţară cu performanţele de care sunt capabili, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.
Participarea secretarului de stat Victor Alexeev la evenimentul din cadrul proiectului De la Timoc la Tisa și la Nistru, Chișinău.
Violonistul Alexandru Tomescu și dirijorul Gabriel Bebeșelea, aclamați la Cadogan Hall, alături de Royal Philharmonic Orchestra.
Stufatul de miel este o mâncare foarte gustoasă, pregătită în perioada sau după zilele de Paşte. De obicei, se folosesc coaste de miel sau o pulpă de miel, pentru 4 ... 6 porţii având nevoie de un kg şi jumătate de carne.