Credincioşii catolici se pregătesc să sărbătorească Paştele. În comunităţile creştine, sunt multe obiceiuri legate de Învierea Domnului, cum ar fi pregătirea unor mâncăruri tradiţionale, vopsitul ouălor, înnoirea hainelor sau stropitul.
La sfârșitul lunii octombrie, dovleacul devine vedetă după ce a fost expus în vitrinele și rafturile unor magazine din România cu scopul de a contribui la vânzarea unor obiecte asociate unei sărbători de import, Halloween.
La sfârșitul lunii octombrie, dovleacul devine vedetă după ce a fost expus în vitrinele și rafturile unor magazine din România cu scopul de a contribui la vânzarea unor obiecte asociate unei sărbători de import, Halloween.
Pentru că această rubrică este programată în preajma zilei de 1 aprilie, ziua păcălelilor, vă propunem şi o reţetă de gogoşi denumite minciunele.
Pentru că această rubrică este programată în preajma zilei de 1 aprilie, ziua păcălelilor, vă propunem şi o reţetă de gogoşi denumite minciunele.
Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim o reţetă de plăcintă, se poate spune, de sezon.
Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim o reţetă de plăcintă, se poate spune, de sezon.
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii de valorificare a prunelor care, pe măsura trecerii zilelor, devin din ce în ce mai dulci şi zemoase.
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii de valorificare a prunelor care, pe măsura trecerii zilelor, devin din ce în ce mai dulci şi zemoase.
Chair dacă ploile au fost și sunt în exces, în piețele și magazinele din România au apărut căpșunele.
Chair dacă ploile au fost și sunt în exces, în piețele și magazinele din România au apărut căpșunele.
În România este şi vremea căpşunelor. După ani de declin al producţiei interne, se remarcă o revenire a producătorilor.
În România este şi vremea căpşunelor. După ani de declin al producţiei interne, se remarcă o revenire a producătorilor.
Primele borcane de dulceaţă din acest an se pregătesc în lunile mai şi iunie, atunci când apar şi primele fructe.
Primele borcane de dulceaţă din acest an se pregătesc în lunile mai şi iunie, atunci când apar şi primele fructe.