Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
În postul Crăciunului, care a început în 15 noiembrie şi se va încheia la 24 decembrie, sunt pregătite, conform tradiţiei, mâncăruri din legume, fără carne şi fără adaosuri de produse lactate.
În postul Crăciunului, care a început în 15 noiembrie şi se va încheia la 24 decembrie, sunt pregătite, conform tradiţiei, mâncăruri din legume, fără carne şi fără adaosuri de produse lactate.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
Peste câteva zile se va intra în postul Crăciunului, iar acest lucru este marcat printr-o reunire a familiei, la masa de Lăsata Secului.
Peste câteva zile se va intra în postul Crăciunului, iar acest lucru este marcat printr-o reunire a familiei, la masa de Lăsata Secului.
În România întâlnim mai multe moduri de a pregăti acel fel de mâncare în care sunt puse laolaltă multe dintre legumele toamnei şi anume ghiveci.
În România întâlnim mai multe moduri de a pregăti acel fel de mâncare în care sunt puse laolaltă multe dintre legumele toamnei şi anume ghiveci.
În această ediţie vă prezentăm câteva reţete de sarmale de post, fie în foi de varză, fie în foi de viţă.
În această ediţie vă prezentăm câteva reţete de sarmale de post, fie în foi de varză, fie în foi de viţă.
În postul Crăciunului, în mănăstirile ortodoxe, dar şi în unele gospodării tradiţionale din România, sunt pregătite mâncăruri din legume, fără carne şi fără adaosuri de produse lactate.