Cu câteva zile înainte de Crăciun, mai precis în ziua de Ignat (20 decembrie), are loc, conform tradiţiei, sacrificarea porcului care urmează să fie preparat pentru masa de Crăciun.
Cu câteva zile înainte de Crăciun, mai precis în ziua de Ignat (20 decembrie), are loc, conform tradiţiei, sacrificarea porcului care urmează să fie preparat pentru masa de Crăciun.
Acest preparat există şi în bucătăria altor popoare, însă cea autohtonă îl revendică sub numele de ouă românești.
Acest preparat există şi în bucătăria altor popoare, însă cea autohtonă îl revendică sub numele de ouă românești.
Pentru această editie vă propunem câteva reţete de preparate cu ciuperci, la care vom folosi ciuperci de cultură.
Pentru această editie vă propunem câteva reţete de preparate cu ciuperci, la care vom folosi ciuperci de cultură.
În această ediţie vă oferim câteva sugestii privind prepararea şi conservarea caiselor.
În această ediţie vă oferim câteva sugestii privind prepararea şi conservarea caiselor.