Banatul are o gastronomie distinctă, dar apropiată totuşi de cea din Transilvania, pentru că ambele provincii au făcut parte până la începutul secolului 20 din acelaşi imperiu.
Banatul are o gastronomie distinctă, dar apropiată totuşi de cea din Transilvania, pentru că ambele provincii au făcut parte până la începutul secolului 20 din acelaşi imperiu.
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară.
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară.
Vedeta acestei săptămâni este dovleacul pentru că sărbătoarea Halloween-ului a prins din ce în ce mai mult în România.
Vedeta acestei săptămâni este dovleacul pentru că sărbătoarea Halloween-ului a prins din ce în ce mai mult în România.
Fasolea boabe reprezintă un ingedient important în alimentaţia românilor, mai ales în perioada sezonului rece, la prepararea ciorbelor, a mâncărurilor, dar, la fel de bine, poate fi transformatăîn aperitiv, atunci când facem fasole bătută.
Fasolea boabe reprezintă un ingedient important în alimentaţia românilor, mai ales în perioada sezonului rece, la prepararea ciorbelor, a mâncărurilor, dar, la fel de bine, poate fi transformatăîn aperitiv, atunci când facem fasole bătută.
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod natural în apropierea apelor sau la marginea pădurilor.
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod natural în apropierea apelor sau la marginea pădurilor.