Clătitele umplute cu dulceaţă, cremă de ciocolată, mai rar cu brânză dulce şi papanaşii, reprezintă cele mai populare deserturi din oferta restaurantelor şi, mai ales, a pensiunilor din România
Clătitele umplute cu dulceaţă, cremă de ciocolată, mai rar cu brânză dulce şi papanaşii, reprezintă cele mai populare deserturi din oferta restaurantelor şi, mai ales, a pensiunilor din România
Păstrăvul a crescut, se pare, în topul preferinţelor românilor.
Păstrăvul a crescut, se pare, în topul preferinţelor românilor.
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod natural în apropierea apelor sau la marginea pădurilor, iar consumul acestora contribuie la detoxifierea organismului.
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod natural în apropierea apelor sau la marginea pădurilor, iar consumul acestora contribuie la detoxifierea organismului.
Una dintre mâncărurile specifice în mediul rural, dar pregătită şi la serbările câmpeneşti, este puiul pregătit cu diferite legume, în funcţie de care avem mai multe variante.
Una dintre mâncărurile specifice în mediul rural, dar pregătită şi la serbările câmpeneşti, este puiul pregătit cu diferite legume, în funcţie de care avem mai multe variante.
Un deliciu gastronomic al verii şi al toamnei îl reprezintă ardeii copţi, pregătiţi şi prezentaţi în mai multe variante.
Un deliciu gastronomic al verii şi al toamnei îl reprezintă ardeii copţi, pregătiţi şi prezentaţi în mai multe variante.
Astăzi ne oprim în Muntenia pentru a vă prezenta câteva mâncăruri specifice acestei provincii
Astăzi ne oprim în Muntenia pentru a vă prezenta câteva mâncăruri specifice acestei provincii
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod natural în apropierea apelor sau la marginea pădurilor, iar consumul acestora contribuie la detoxifierea organismului.
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod natural în apropierea apelor sau la marginea pădurilor, iar consumul acestora contribuie la detoxifierea organismului.
Acest preparat există şi în bucătăria altor popoare, însă cea autohtonă îl revendică sub numele de ouă românești.