Cu tentaţii precum un patrimoniu natural deosebit, întâmpinându-şi vizitatorii cu un aer deosebit de pur, cu ape, inclusiv izvoare minerale, cu un relief variat și pitoresc, precum şi cu monumente istorice și de artă, case memoriale, rezervații naturale și stațiuni balneo-climaterice, judeţul Bacău este o invitaţie deschisă indiferent de sezon.
Ne îndreptăm azi spre estul României, o zonă mai puțin promovată turistic, însă care poate surprinde prin oferta diversificată.
Deși cunoscut mai ales datorită stațiunii balneoclimaterice Slănic Moldova, județul Bacău are foarte multe atracții turistice și se pretează aproape tuturor formelor de turism.
Astăzi vă provocăm să descoperiţi un judeţ mai puţin promovat turistic. Așezat în mijlocul Moldovei, județul Bacău vă aşteaptă să aflaţi obiectivele turistice pe care nu trebuie să le rataţi.
Astăzi ne îndreptăm către estul României şi ajungem în Slănic Moldova, o staţiune balneară cu caracter permanent.
Aici puteţi asculta Reporter RRI, ediţia din 30 decembrie 2016.
Astăzi vă invităm să descoperiţi o zonă din centrul Moldovei, judeţul Bacău, ce tentează cu câteva obiective turistice care merită vizitate. Menţionat în documente încă din secolul al XV-lea, Bacăul îşi păstrează tinereţea şi atractivitatea.
În urma evenimentelor în care şi-au pierdut viaţa zeci de oameni, în spirit de solidaritate, municipalităţile din multe oraşe mari, printre care şi Bucureşti, au renunţat la organizarea unui foc de artificii cu ocazia Revelionului.