În rubrica de astăzi vom vorbi despre un proiect numit „olimpiada zâmbetelor”, prin care organizatoarea îşi propune să aducă bucuria şi normalitatea în viaţa copiilor de la sate, care trăiesc în condiţii dezavantajoase.
Lângă Sighișoara se desfășoară zilele acestea a XI-a ediție a Festivalului Săptămâna Haferland.
După cum se știe, cultura nu este doar o valoare în sine, ci și un instrument care evidențează alte valori.
Regimul comunist al lui Nicolae Ceaușescu și-a propus să transforme urbanistic România în profunzime, proiect denumit, în mod ipocrit, sistematizarea orașelor și a satelor.
Autoritățile române organizează, pe de o parte, campanii de vaccinare în mediul rural și, pe de alta, îndeamnă părinții să-și vaccineze copiii anti-Covid.
Premierul Florin Cîţu a lansat un nou apel la implicarea liderilor micilor comunităţi în campania de vaccinare anti-Covid.
Sute de primari de localităţi au venit la Bucureşti pentru a discuta probleme legate de bugetele locale, proiecte şi surse de finanţare.
Locuinţele informale sau aşezările neoficiale încropite la periferia oraşelor sau satelor sunt o realitate, îndeobşte, observată de oricine parcurge România cu autoturismul, dar neaprofundată şi, mai ales, neasumată oficial.
Vă invităm azi într-o călătorie prin satele româneşti. Răsfirate la altitudine, în vârf de munte, pe culmile dealurilor, în Delta Dunării, acestea reprezintă oricând o destinaţie potrivită pentru cei ce caută o vacanţă liniştită.
Donaţii pentru tratamentul medical al unui copil bolnav de cancer, strângere de fonduri pentru dotarea unor şcoli cu cărţi şi calculatoare sau a unor spitale cu aparatură de ultimă generaţie...