Deși cunoscut mai ales datorită stațiunii balneoclimaterice Slănic Moldova, județul Bacău are foarte multe atracții turistice și se pretează aproape tuturor formelor de turism.
Ajungem astăzi în partea estică a României, în stațiunea turistică Târgu Ocna, recunoscută pentru peisajele pitorești, dar și pentru mina de sare de aici.
Ajungem azi într-un mic oraș de munte, în care posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt multiple
Astăzi vă invităm, la vreme de toamnă, să ne creştem imunitatea şi să pornim pe Drumul sării, vizitând cele mai spectaculoase saline din România.
Între 15-18 noiembrie, s-a desfășurat la București cea de-a 40-a ediție a Târgului de Turism al României, ediția de toamnă.
Astăzi ne îndreptăm către estul României şi ajungem în Slănic Moldova, o staţiune balneară cu caracter permanent.
Ajungem astăzi în partea estică a României, în staţiunea turistică Târgu Ocna, recunoscută pentru peisajele pitoreşti, dar şi pentru o salină. Exploatarea sării în forma actuală a început în Târgu Ocna de mult timp, cam de prin 1967.
Astăzi vă invităm să descoperiţi o zonă din centrul Moldovei, judeţul Bacău, ce tentează cu câteva obiective turistice care merită vizitate. Menţionat în documente încă din secolul al XV-lea, Bacăul îşi păstrează tinereţea şi atractivitatea.
Concursul cu premii, organizat de Radio România Internaţional, Prin salinele României, continuă astăzi printr-o nouă ediţie a rubricii turistice săptămânale Radio Tour. Astăzi mergem în estul României, pe valea pitorească a Trotuşului, în judeţul Bacău.