Specie de peşte care trăieşte în apele de munte, curate şi bogat oxigenate, păstrăvul figurează, preparat în diferite modalităţi, în meniurile multor restaurante rafinate, dar şi în oferta multor pensiuni turistice.
Specie de peşte care trăieşte în apele de munte, curate şi bogat oxigenate, păstrăvul figurează, preparat în diferite modalităţi, în meniurile multor restaurante rafinate, dar şi în oferta multor pensiuni turistice.
În perioada verii, vinetele sunt nelipsite din alimentaţia românilor, cel mai popular aperitiv fiind salata de vinete, coapte pe jar sau pe plită.
În perioada verii, vinetele sunt nelipsite din alimentaţia românilor, cel mai popular aperitiv fiind salata de vinete, coapte pe jar sau pe plită.
Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai puţin la mâncăruri şi mai mult la salate.
Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai puţin la mâncăruri şi mai mult la salate.
Mazărea proaspătă reprezintă una dintre tentaţiile gastronomice de la sfârşitul primăverii şi din prima jumătate a verii.
Mazărea proaspătă reprezintă una dintre tentaţiile gastronomice de la sfârşitul primăverii şi din prima jumătate a verii.
Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai puţin la mâncăruri şi mai mult la salate. Sfecla roşie adaugă în mâncăruri şi salate nu doar gustul specific, ci şi culoare.
Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai puţin la mâncăruri şi mai mult la salate. Sfecla roşie adaugă în mâncăruri şi salate nu doar gustul specific, ci şi culoare.
Specie de peşte care trăieşte în apele de munte, curate şi bogat oxigenate, păstrăvul figurează, preparat în diferite modalităţi, în meniurile multor restaurante rafinate, dar şi în oferta multor pensiuni turistice.
Specie de peşte care trăieşte în apele de munte, curate şi bogat oxigenate, păstrăvul figurează, preparat în diferite modalităţi, în meniurile multor restaurante rafinate, dar şi în oferta multor pensiuni turistice.
Hipermarketurile româneşti vor trebui să comercializeze minimum 51% produse autohtone pe un ''lanţ scurt de aprovizionare'', potrivit unui proiect care urmeaază să fie votat de Camera Deputaţilor.
Mulţi români obişnuiesc să petreacă noaptea de Revelion acasă, în jurul mesei pe care sunt aduse diferite preparate tradiţionale pentru această noapte specială.
Mulţi români obişnuiesc să petreacă noaptea de Revelion acasă, în jurul mesei pe care sunt aduse diferite preparate tradiţionale pentru această noapte specială.