De la mijlocul lunii noiembrie şi până la Crăciun creşte ponderea mâncărurilor de bază de legume, pregătite în gospodăria tradiţională .
De la mijlocul lunii noiembrie şi până la Crăciun creşte ponderea mâncărurilor de bază de legume, pregătite în gospodăria tradiţională .
Până la apariția primelor verdețuri folosite la mâncărurile pregătite la început de primăvară, în gospodăria tradițională erau și încă sunt folosite alimentele păstrate în beci
Până la apariția primelor verdețuri folosite la mâncărurile pregătite la început de primăvară, în gospodăria tradițională erau și încă sunt folosite alimentele păstrate în beci
În România sunt pregătite multe şi gustoase mâncăruri de post, fiind utilizate preponderent cartofi, orez, varză murată, prune afumate, gutui, suc de roşii şi altele. Mâncarea de prune uscate la fum sau, pe scurt, prune afumate este una dintre acestea.
În România sunt pregătite multe şi gustoase mâncăruri de post, fiind utilizate preponderent cartofi, orez, varză murată, prune afumate, gutui, suc de roşii şi altele. Mâncarea de prune uscate la fum sau, pe scurt, prune afumate este una dintre acestea.
Dacă vi se va întâmpla să vizitaţi, înainte de ora prânzului, o mănăstire este posibil să fiţi opriţi la masă, aşa cum se întâmplă de multe ori cu pelerinii. Fiind postul Crăciunului, în mod sigur vi se va servi mâncare conform canoanelor bisericeşti, ad
Dacă vi se va întâmpla să vizitaţi, înainte de ora prânzului, o mănăstire este posibil să fiţi opriţi la masă, aşa cum se întâmplă de multe ori cu pelerinii. Fiind postul Crăciunului, în mod sigur vi se va servi mâncare conform canoanelor bisericeşti, ad