În această ediţie, continuăm să prezentăm modalităţi tradiţionale de preparare şi conservare a produselor din carne de porc.
În această ediţie, continuăm să prezentăm modalităţi tradiţionale de preparare şi conservare a produselor din carne de porc.
În această ediţie vă prezentăm un preparat pe care îl putem întâlni în toate regiunile României - tochitura.
În această ediţie vă prezentăm un preparat pe care îl putem întâlni în toate regiunile României - tochitura.
Vă prezentăm astăzi un preparat pe care îl putem întâlni în toate regiunile României - tochitura.
Vă prezentăm astăzi un preparat pe care îl putem întâlni în toate regiunile României - tochitura.
Preparatele tradiţionale din Transilvania sunt mai bogate în grăsimi, carne şi condimente decât cele din alte provincii româneşti.
Preparatele tradiţionale din Transilvania sunt mai bogate în grăsimi, carne şi condimente decât cele din alte provincii româneşti.
Pentru promovarea unei destinaţii turistice sau, pur şi simplu, a unei localităţi, unii întreprinzători recurg la organizarea unor festivaluri cu diferite tematici.
Pentru promovarea unei destinaţii turistice sau, pur şi simplu, a unei localităţi, unii întreprinzători recurg la organizarea unor festivaluri cu diferite tematici.
Sfârşitul acestei săptămâni corespunde cu Ignatul (20 decembrie), ziua în care în România are loc sacrificarea rituală a porcului care urmează să fie preparat pentru masa de Crăciun.
Sfârşitul acestei săptămâni corespunde cu Ignatul (20 decembrie), ziua în care în România are loc sacrificarea rituală a porcului care urmează să fie preparat pentru masa de Crăciun.
Combinaţia de varză cu carne este foarte utilizată în bucătăria românească. Din foi de varză şi din carne tocată se pot obţine sarmalele, considerate reprezentative pentru bucătăria românească.
Combinaţia de varză cu carne este foarte utilizată în bucătăria românească. Din foi de varză şi din carne tocată se pot obţine sarmalele, considerate reprezentative pentru bucătăria românească.
Pentru mulţi români, perioada vacanţei de vară reprezintă un prilej de a ieşi la iarbă verde, de a face mititei la grătar şi de a bea bere.