Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţională, dar și de a petrece alături de familie şi de prieteni.
Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţională, dar și de a petrece alături de familie şi de prieteni.
Sărbătoarea Sf. Andrei marchează începutul iernii, iar în tradiţia populară noaptea dinaintea acesteia este asociată cu apariţia unor spirite rele care trebuie evitate.
Sărbătoarea Sf. Andrei marchează începutul iernii, iar în tradiţia populară noaptea dinaintea acesteia este asociată cu apariţia unor spirite rele care trebuie evitate.
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii privind preparatele din crap. Cel mai rapide sunt crapul pe grătar sau crapul prăjit, dar există şi posibilitatea de a combina carnea de peşte cu legumele.
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii privind preparatele din crap. Cel mai rapide sunt crapul pe grătar sau crapul prăjit, dar există şi posibilitatea de a combina carnea de peşte cu legumele.
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară.
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară.
Scrumbia de Dunăre afumată a fost inclusă recent pe lista produselor alimentare protejate în Uniunea Europeană.
Scrumbia de Dunăre afumată a fost inclusă recent pe lista produselor alimentare protejate în Uniunea Europeană.
În perioada primăverii, în pieţele aproalimentare din România apar cartofii noi, care pot fi pregătiţi în mai multe feluri.
În perioada primăverii, în pieţele aproalimentare din România apar cartofii noi, care pot fi pregătiţi în mai multe feluri.
Pentru această editie vă propunem câteva reţete de preparate cu ciuperci, la care vom folosi ciuperci de cultură.
Pentru această editie vă propunem câteva reţete de preparate cu ciuperci, la care vom folosi ciuperci de cultură.
Ostropelul de pui este o mâncare tradiţională a bucătăriei româneşti, putând fi preparată într-un timp scurt şi fără a folosi prea multe ingrediente.