Uniunea Europeană și China sunt aproape de o soluție pentru importurile de vehicule electrice, taxate în prezent cu până la 45% din valoare de către blocul comunitar.
Mașinile ecologice vor ajunge, anul acesta, în România, la o cotă de piaţă de 29%, potrivit estimărilor.
Programele Rabla Plus şi Rabla Clasic destinate înnoirii parcului auto românesc se reiau pe 24 martie, cu un buget de 1,5 miliarde de lei. Totodată, se va lansa un nou program - Rabla Local.
Miniştrii Transporturilor din Cehia, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, România, Ungaria şi Slovacia au discutat, zilele trecute, schimbările propuse la normele de poluare pentru autovehicule, cunoscute sub denumirea Euro 7.
Am devenit atât de familiari astăzi cu automobilul încât este aproape imposibil să ne imaginăm o lume fără această mașină.
Noul regulament al Uniunii Europene privind omologarea și supravegherea pieței autovehiculelor a intrat în vigoare la 1 septembrie.
România se află pe ultima poziție din UE la numărul de autoturisme la mia de locuitori, dar a înregistrat cel mai mare număr de mașini înmatriculate în perioada 2014-2018.
România înregistrează o scădere a scorului la nivelul piețelor bunurilor de larg consum, chiar dacă a înregistrat însemnate creșteri în sectorul autoturismelor noi.
Luna ianuarie a adus o importantă creștere a vehiculelor nou înmatriculate, în timp ce statele UE sprijină intens achizția de automobile electrice.
Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării a dezbătut joi problema cetăţenilor români din Republica Moldova care...
Proiectele bugetului şi al asigurărilor sociale de stat pentru 2015 se află în dezbaterea plenului reunit al Parlamentului de la Bucureşti,...