La vreme de toamnă, magazinele cu specific pescăresc îşi îmbogăţesc oferta cu raci recoltaţi din iazurile piscicole, de obicei laolaltă cu peştii.
La vreme de toamnă, magazinele cu specific pescăresc îşi îmbogăţesc oferta cu raci recoltaţi din iazurile piscicole, de obicei laolaltă cu peştii.
Sărbătoarea Sf. Andrei marchează începutul iernii, iar în tradiţia populară noaptea dinaintea acesteia este asociată cu apariţia unor spirite rele care trebuie evitate.
Sărbătoarea Sf. Andrei marchează începutul iernii, iar în tradiţia populară noaptea dinaintea acesteia este asociată cu apariţia unor spirite rele care trebuie evitate.
Unii români petrec Revelionul pe stradă, urmărind spectacolele din locurile publice şi focurile de artificii, alții combină distracția din oraș cu o cină festivă, însă există și tradiționaliști care preferă o cină prelungită până spre dimineață.
Unii români petrec Revelionul pe stradă, urmărind spectacolele din locurile publice şi focurile de artificii, alții combină distracția din oraș cu o cină festivă, însă există și tradiționaliști care preferă o cină prelungită până spre dimineață.
Peştele afumat poate fi consumat ca atare, dar şi preparat, cu diferite legume
Peştele afumat poate fi consumat ca atare, dar şi preparat, cu diferite legume
Afumarea peştelui este o metodă superioară de conservare faţă de cele de sărare şi congelare.
Afumarea peştelui este o metodă superioară de conservare faţă de cele de sărare şi congelare.