În urmă cu câteva zile, mai precis sâmbătă, 28 mai, americanii au marcat Ziua Naţională a Burgerului.
În urmă cu câteva zile, mai precis sâmbătă, 28 mai, americanii au marcat Ziua Naţională a Burgerului.
Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai puţin la mâncăruri şi mai mult la salate.
Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai puţin la mâncăruri şi mai mult la salate.
Ascultaţi aici Povestea vorbei, ediţia din 20 aprilie 2020.
Vedeta acestei ediţii este dovlecelul. Fie că are coajă de culoare verde deschis, fie verde închis, dovleceii sunt folosiţi la multe preparate şi mâncăruri.
Vedeta acestei ediţii este dovlecelul. Fie că are coajă de culoare verde deschis, fie verde închis, dovleceii sunt folosiţi la multe preparate şi mâncăruri.
Astăzi vă prezentăm reţeta unei ciorbe inventate într-un oraş din Bucovina (provincie istorică din nordul României) şi care se numeşte chiar ciorbă rădăuţeană.
Astăzi vă prezentăm reţeta unei ciorbe inventate într-un oraş din Bucovina (provincie istorică din nordul României) şi care se numeşte chiar ciorbă rădăuţeană.
Sugestia gastronomică a acestei ediţii vine de la prunele dulci şi zemoase, adunate în această perioadă când temperaturile coboară tot mai accentuat, iar ploile ne amintesc că ne aflăm în plină toamnă.
Sugestia gastronomică a acestei ediţii vine de la prunele dulci şi zemoase, adunate în această perioadă când temperaturile coboară tot mai accentuat, iar ploile ne amintesc că ne aflăm în plină toamnă.
Ciorba de ştevie se prepară extrem de uşor, în numai jumătate de oră.
Ciorba de ştevie se prepară extrem de uşor, în numai jumătate de oră.
Sugestia gastronomică a acestei ediţii vine de la prunele dulci şi zemoase, adunate în această perioadă când temperaturile coboară tot mai accentuat, iar ploile ne amintesc că ne aflăm în plină toamnă.
Sugestia gastronomică a acestei ediţii vine de la prunele dulci şi zemoase, adunate în această perioadă când temperaturile coboară tot mai accentuat, iar ploile ne amintesc că ne aflăm în plină toamnă.