În frumosul spațiu al Muzeului Național Cotroceni din București are loc o expoziție dedicată femeii, aliniată la spiritul primăverii.
Dincolo de impunătoarele ziduri ale Muzeului Național Cotroceni, în interiorul Spațiilor Medievale ale palatului, expoziția temporară Dispărute, strămutate, salvate își așteaptă vizitatorii
Astăzi vă propunem o incursiune în istorie. Mergem astfel la Palatul Cotroceni, singura reşedinţă de pe întreg teritoriul românesc care a cunoscut folosinţa cea mai îndelungată, de la sfârşitul secolului al XVII-lea şi până în prezent.
Odată cu începutul anului şcolar, Muzeul Naţional Cotroceni a reluat un eveniment iniţiat cu trei ani în urmă, Ora de caligrafie.
O incursiune în intimitatea familiei regale a României, cu Ştefania Dinu, director Muzeul Naţional Cotroceni şi autor al cărţii Mese şi meniuri regale
Un program inedit pe care Muzeul Național Cotroceni îl derulează în 2018 este Conversații la Muzeu, conceput pentru a evoca și dezbate, prin intermediul unor discuţii deschise, evenimente relevante din istoria României.
Expoziţia foto-documentară Marea Unire. De la victoria în Primul Război Mondial la Încoronare Suveranilor României Mari a fost deschisă publicului joi, 16 februarie a.c., la Casa Sfatului din Brașov.
Cu ocazia aniversării de 20 ani, Radio România Muzical organizează, în colaborare cu Muzeul Naţional Cotroceni, un recital susţinut de pianista Luiza Borac, joi, 23 martie, de la ora 19:00.
Dacă ajungeţi în Bucureşti până la data de 21 iunie, aţi putea trece în program şi o întâlnire plină de culoare, lumină, energie bună cu natura, omul şi universul şi legăturile dintre ele, la Muzeul Naţional Cotroceni.