Alpin Film Festival 2024 are loc în perioada 17 - 22 septembrie.
Minivacanța de Sfânta Maria a aglomerat stațiunile românești de pe litoral, dar și din zona montană.
Din Olanda în Munții Carpați ar putea fi titlul unui film care să descrie viața lui Janneke Klop, invitata ediției de astăzi a rubricii Expat în România.
Căderile de zăpadă de la finalul lunii ianuarie au revigorat parţial practicarea sporturilor de iarnă în România, în suferinţă din caza temperaturilor crescute din prima parte a iernii.
Indiferent de vreme şi indiferent de anotimp, escalada este un sport ce poate fi practicat de cei ce aspiră spre înalt, la propriu, existând multe săli amenajate cu pereţi de escaladă.
Pentru că iarne este prezentă în România, mai ales în zonele montane, salvamontiştii fac din nou apel la iubitorii muntelui să fie atenţi şi să respecte regulile, atunci când vor să facă trasee pe munte.
Operatorii de transport feroviar de călători au introdus în circulaţie numeroase trenuri care asigură legături directe şi rapide cu staţiunile de pe Valea Prahovei, de la Marea Neagră sau în Delta Dunării,
Pădurile românești sunt, de secole, casă primitoare pentru urșii bruni: potrivit World Wild Fund România, din cele aproximativ 18 mii de exemplare existente în toată Europa, circa 8 mii trăiesc în Munții Carpați și peste 6 mii pe teritoriul României.
Vă invităm astăzi pe Valea Prahovei, una dintre cele mai cunoscute zone din ţară, unde vă propunem o oprire în staţiunea Buşteni, cunoscută şi sub denumirile perla de sub Craiaman sau poarta Bucegilor
Persoanele care nu îşi plătesc datoriile la bănci riscă să ajungă rapid în situaţia de a fi executate silit, ceea ce poate duce, între...
Chiar dacă vremea e în răcire, nu înseamnă că nu trebuie să ne mai bucurăm de drumeţie. Este timpul pentru turismul de aventură.
Despre masivul Bucegi se spune că reprezintă centrul activităţilor montane din România. Există numeroase trasee marcate.