Toţi lucrătorii din UE beneficiază de o serie de drepturi minime . Cu toate acestea angajatorii din statele membre UE, pun condiții greu de imaginat angajaților tineri, care ajung la epuizare.
Dacă angajatorul ar decide, peste 82% dintre angajați nu s-ar opune muncii exclusiv de la birou, chiar dacă, recunosc aceștia, acest lucru nu le-ar fi foarte comod.
9 ani de activitate, MEDIjobs in Romania; cea mai mare platformă online de recrutare din domeniul medical și farmaceutic, prezintă bilanțul realizărilor sale.
Ascultaţi aici "Muncind în Europa", ediţia din 16.09.2024.
România are cea mai redusă durata medie estimată a vieții profesionale pentru tinerii de 15 ani, potrivit Eurostat.
Ascultaţi, aici, Muncind în Europa, din 29.07.2024.
Ascultaţi, aici, Muncind în Europa, din 15.07.2024.
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind acreditarea Danielei Mihaela Cămărăşan în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Croaţia.
Centrul de Strategie, Leadership și Dezvoltare Inteligentă din cadrul Universității Babeș-Bolyai a realizat studiul „De ce muncim?”, cu rezultate remarcabile, mai ales la noua generație de angajați, Generația Z, unde au fost identificate schimbări clare de comportament ale acestora față de responsabilitățile profesionale, dar și față de așteptările pe care le au.
Ascultaţi, aici, Muncind în Europa, din 03.06.2024
Importanța de a termina ceea ce faci, de a duce la bun sfârșit ceva zilnic, oricât de mic ar fi.
Numărul străinilor din spaţiul extracomunitar care muncesc în judeţul Vaslui, în nord-estul României, a crescut - transmite Biroul local pentru Imigrări.
Aici puteţi asculta Muncind în Europa, ediţia din 01.01.2024
Aici puteţi asculta Muncind în Europa, ediţia din 11.12.2023
În România, unul din cinci tineri nu studiază și nici nu lucrează. Tinerii NEET formează la ora actuală un grup ce pare unit de lipsa de preocupare privind educația sau munca.