În Parlamentul de la București au fost adoptate deja primele măsuri din programul Sprijin pentru România.
La București, premierul Nicolae Ciucă a analizat împreună cu reprezentanți ai mediului privat efectele economice ale războiului din Ucraina.
Efectele pandemiei de coronavirus își pun amprenta asupra economiilor de pretutindeni, inclusiv în România, unde se iau măsuri de contracarare.
Eforturile României de atenuare a efectelor economice ale pandemiei de COVID-19 sunt sprijinite de UE, care face și unele recomandări.
Măsuri economice adoptate pentru perioada stării de urgență în România rămân valabile și în starea de alertă.
Klaus Iohannis a anunțat măsurile pentru sprijinirea economiei după 15 mai și a exprimat un punct de vedere față de decizia CEDO în procesul câștigat de Laura Codruța Kovesi.
Premierul Ludovic Orban a susținut o conferință de presă în care a anunțat noi măsuri economice aflate pe agenda guvernului.
Criza provocată de pandemia de Covid-19 crează deja mari probleme economiei mondiale. În ce măsură poate fi afectată stabilitatea financiară la nivel european și ce se poate face împotriva efectelor crizei aflăm de la europarlamentarul Iuliu Winkler.
România trece, ca orice țară afectată de pandemia de COVID-19, prin momente economice grele. Autoritățile anunță măsuri.
După ultima ședință de Guvern, executivul anunță noi măsuri de sprijin pentru economia românească.
Economia are de suferit în urma pandemiei de coronavirus. Comisia Europeană a adoptat zilele trecute un cadru temporar pentru ca statele membre să poată ajuta companiile printr-o mai multă flexibilitate în acordarea ajutoarelor de stat.
Comisia Europeană acordă un miliard de euro României pentru a combate efectele crizei provocate de coronavirus.
Stare de urgenţă în România din cauza pandemiei cu noul coronavirus/ Bucureştiul sprijină repatrierea românilor aflaţi în străinătate/ Pedepse înăsprite pentru nerespectarea regulilor pentru limitarea pandemiei
Aflată, de ani buni, în creştere, economia românească riscă să-şi gripeze motoarele în urma restrângerii graduale a activităţii, din cauza coronavirusului.
Criza forței de muncă rămâne cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din România, arată un barometru recent.