Pe lângă roşii şi ardei, vinetele sunt nelipsite din alimenţia românilor, sub formă de salată, recomandată în zilele toride sau în mâncăruri mai mult sau mai puţin sofisticate în perioada toamnei.
Pe lângă roşii şi ardei, vinetele sunt nelipsite din alimenţia românilor, sub formă de salată, recomandată în zilele toride sau în mâncăruri mai mult sau mai puţin sofisticate în perioada toamnei.
Provinciile istorice românești au, în bună parte, aceleași preparate și mâncăruri, însă există și diferențe date de condițiile istorice diferite.
Provinciile istorice românești au, în bună parte, aceleași preparate și mâncăruri, însă există și diferențe date de condițiile istorice diferite.
La sfîrşitul săptămânii trecute, comunităţile de ruşi lipoveni, ucrainieni şi sârbi din România au sărbătorit Anul Nou. Fiecare comunitate respectă tradiţiile, inclusiv cele gastronomice, care uneori poartă şi influenţa bucătăriei româneşti.
La sfîrşitul săptămânii trecute, comunităţile de ruşi lipoveni, ucrainieni şi sârbi din România au sărbătorit Anul Nou. Fiecare comunitate respectă tradiţiile, inclusiv cele gastronomice, care uneori poartă şi influenţa bucătăriei româneşti.