Ambasada Sustenabilității în România a realizat un studiu prin care a explorat cum percep românii siguranța zilei de mâine.
Aveți întrebări cu privire la dreptul la pensie, șomaj sau prestații familiale? Doriți să vă cunoașteți mai bine drepturile ce decurg din statutul de lucrător în Italia sau ce demersuri puteți efectua în cazul unui litigiu de muncă?
Ni s-a întâmplat de multe ori să plecăm la serviciu cu impresia că avem greutăți puse la glezne și că abia mai mergem
Aici puteţi asculta rubrica Muncind în Europa, ediţia din 21 noiembrie 2022.
Ucrainenii fugiți din calea războiului beneficiază de protecţie temporară în UE, având dreptul, printre alte lucruri, la beneficii sociale, cazare, acces la educaţie şi permise de muncă.
S-au creat niște clișee periculoase în societatea românească. Unul dintre ele este acela că, dacă ai peste 45 de ani, ai șanse extrem de scăzute să-ți mai găsești un loc de muncă.
Începem astăzi Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă, eveniment anual organizat pe întreg cuprinsul Uniunii Europene pentru conştientizarea pericolelor la care ne expunem atunci când ne aflăm la lucru şi nu numai.
Ministerul Afacerilor Externe a salutat decizia din 15 mai a Consiliului Federal din Elveţia de a acorda libera circulaţie cetăţenilor...