Mazărea proaspătă reprezintă una dintre tentaţiile gastronomice de la sfârşitul primăverii şi din prima jumătate a verii.
Mazărea proaspătă reprezintă una dintre tentaţiile gastronomice de la sfârşitul primăverii şi din prima jumătate a verii.
În această săptămână, mai precis marţi, 28 mai, a fost marcată Ziua Internaţională a burgerului, un preparat care a devenit popular şi în România şi care este, putem spune, vârful de lance al restaurantelor de tip fast-food.
În această săptămână, mai precis marţi, 28 mai, a fost marcată Ziua Internaţională a burgerului, un preparat care a devenit popular şi în România şi care este, putem spune, vârful de lance al restaurantelor de tip fast-food.
Astăzi ne oprim în Muntenia pentru a vă prezenta câteva mâncăruri specifice acestei provincii
Astăzi ne oprim în Muntenia pentru a vă prezenta câteva mâncăruri specifice acestei provincii
Parlamentul European a adoptat o rezoluţie referitoare la o strategie europeană pentru promovarea culturilor proteice şi încurajarea...
Sectorul legumelor şi fructelor a avut de suferit poate cel mai mult de pe urma embargoului cu Rusia. Prelungirea acestuia este de natură...
Iubitorii de modă, dar şi mâncăcioşii sunt invitaţi, la sfârşit de septembrie, să admire creaţii vestimentare din legume, fructe şi preparate dulci.
Amestec de legume coapte pe plită sau în cuptor şi apoi tocate, zacusca este un excelent aperitiv rece. Se prepară din diferite legume precum vinete, gogoşari, ardei capia, ardei gras, fasole verde sau boabe şi ceapă.
Amestec de legume coapte pe plită sau în cuptor şi apoi tocate, zacusca este un excelent aperitiv rece. Se prepară din diferite legume precum vinete, gogoşari, ardei capia, ardei gras, fasole verde sau boabe şi ceapă.
Este de aşteptat ca în scurt timp o mare parte a legumelor proaspete să dispară, având în vedere că sezonul rece şi-a făcut deja simţită prezenţa.
Este de aşteptat ca în scurt timp o mare parte a legumelor proaspete să dispară, având în vedere că sezonul rece şi-a făcut deja simţită prezenţa.
Dovleceii pot fi preparaţi în multe feluri, fiind folosiţi atât pentru aperitive, cât şi pentru ciorbe sau alte mâncăruri gătite.
Dovleceii pot fi preparaţi în multe feluri, fiind folosiţi atât pentru aperitive, cât şi pentru ciorbe sau alte mâncăruri gătite.