Elevii Uniunii Europene trebuie să beneficieze de mâncare de calitate la prețuri corespunzătoare și nu achiziționată, ca până acum, după principiul cel mai ieftin câștiga licitația.
Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim câteva sugestii privind prepararea şi conservarea acestora.
Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim câteva sugestii privind prepararea şi conservarea acestora.
În dimineaţa zilei de vineri, 6 decembrie, de Sf. Nicolae, copiii găsesc, în ghetuţele lustruite, fructe şi dulciuri sau o nuieluşă dacă nu au fost cuminţi în decursul anului care se încheie.
În dimineaţa zilei de vineri, 6 decembrie, de Sf. Nicolae, copiii găsesc, în ghetuţele lustruite, fructe şi dulciuri sau o nuieluşă dacă nu au fost cuminţi în decursul anului care se încheie.
Spania deţine o treimie din totalul suprafeţelor destinate pomilor fructiferi din Uniunea Europeană.
Sectorul legumelor şi fructelor a avut de suferit poate cel mai mult de pe urma embargoului cu Rusia. Prelungirea acestuia este de natură...
Iubitorii de modă, dar şi mâncăcioşii sunt invitaţi, la sfârşit de septembrie, să admire creaţii vestimentare din legume, fructe şi preparate dulci.
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care obligă marile lanţuri de magazine să expună la raft produse româneşti în proporţie de 51% şi care stabileşte reguli mai stricte de etichetare a alimentelor.
Hipermarketurile româneşti vor trebui să comercializeze minimum 51% produse autohtone pe un ''lanţ scurt de aprovizionare'', potrivit unui proiect care urmeaază să fie votat de Camera Deputaţilor.
Studiile arată că, în ultimii anii, românii sunt din ce în ce mai atenţi la alimentele pe care le consumă. Sunt atenţi la ceea ce scrie pe etichetă, iar mulţi dintre ei sunt dispuşi să plătească mai mult pentru alimente mai sănătoase.
Apariţia în pieţe a căpşunelor şi cireşelor din producţia internă înseamnă că a venit şi vremea primelor dulceţuri din acest an.
Apariţia în pieţe a căpşunelor şi cireşelor din producţia internă înseamnă că a venit şi vremea primelor dulceţuri din acest an.
2015 a fost decretat, de către oficialii UE, Anul European al Dezvoltării, pentru a pune în evidenţă şi mai mult modul în care blocul comunitar ajută societăţile şi statele din afara lui să se dezvolte.
În bucătăria românească există şi reţete având ca ingrediente fructele în stare proaspătă sau conservate.