Conservarea prin diferite metode a unor legume, precum gogonelele, castraveţii, varza, conopida, ardei capia, mere, morcovi şi alte rădăcinoase reprezintă una dintre activităţile ce ţin de pregătirile pentru iarnă.
În perioada iernii, pe lângă cartofi sau varză murată, fasolea boabe a fost şi rămâne un ingredient de bază al bucătăriei tradiţionale româneşti.
Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţională, dar și de a petrece alături de familie şi de prieteni.
Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţională, dar și de a petrece alături de familie şi de prieteni.
Fiecare provincie a României are mâncăruri specifice sau cu denumiri de origine, precum vinurile.
Fiecare provincie a României are mâncăruri specifice sau cu denumiri de origine, precum vinurile.
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii privind preparatele din crap. Cel mai rapide sunt crapul pe grătar sau crapul prăjit, dar există şi posibilitatea de a combina carnea de peşte cu legumele.
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii privind preparatele din crap. Cel mai rapide sunt crapul pe grătar sau crapul prăjit, dar există şi posibilitatea de a combina carnea de peşte cu legumele.
În perioada iernii, pe lângă cartofi sau varză murată, fasolea boabe a fost şi rămâne un ingredient de bază al bucătăriei tradiţionale româneşti.
În perioada iernii, pe lângă cartofi sau varză murată, fasolea boabe a fost şi rămâne un ingredient de bază al bucătăriei tradiţionale româneşti.