n această ediţie, vă facem câteva sugestii gastronomice pe bază de peşte, având în vedere faptul că, în ziua de Ovidenie (21 noiembrie) din postul Crăciunului, credincioşii ortodocşi au dezlegare la peşte.
n această ediţie, vă facem câteva sugestii gastronomice pe bază de peşte, având în vedere faptul că, în ziua de Ovidenie (21 noiembrie) din postul Crăciunului, credincioşii ortodocşi au dezlegare la peşte.
În calendarul ortodox şi catolic, ziua de 15 august este Adormirea Maicii Domnului, o mare sărbătoare creştină.
În calendarul ortodox şi catolic, ziua de 15 august este Adormirea Maicii Domnului, o mare sărbătoare creştină.
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 12 aprilie, în această duminică, de Florii, este dezlegare la peşte, astfel încât cei care poartă nume de flori pot să pregătească invitaţilor o masă festivă având la ingredient principal peştele.
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 12 aprilie, în această duminică, de Florii, este dezlegare la peşte, astfel încât cei care poartă nume de flori pot să pregătească invitaţilor o masă festivă având la ingredient principal peştele.
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 12 aprilie, în această duminică, de Florii, este dezlegare la peşte, astfel încât cei care poartă nume de flori pot să pregătească invitaţilor o masă festivă având la ingredient principal peştele.
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 12 aprilie, în această duminică, de Florii, este dezlegare la peşte, astfel încât cei care poartă nume de flori pot să pregătească invitaţilor o masă festivă având la ingredient principal peştele.
Crapul se poate pregăti în multe feluri, saramură, prăjit sau în cuptor, cu legume, deasupra unui strat de varză călită ori a unui strat de ceapă călită, ultimul fiind un preparat numit plachie.
Crapul se poate pregăti în multe feluri, saramură, prăjit sau în cuptor, cu legume, deasupra unui strat de varză călită ori a unui strat de ceapă călită, ultimul fiind un preparat numit plachie.
Vedeta acestei ediţii este crapul, râvnit în această perioadă de pescarii sportivi.
Vedeta acestei ediţii este crapul, râvnit în această perioadă de pescarii sportivi.
Pentru că am intrat în anotimpul vacanţelor, vă dăm câteva sugestii gastronomice pentru ieşirile la iarbă verde, atunci când aveţi posibilitatea de a instala un grătar.
Pentru că am intrat în anotimpul vacanţelor, vă dăm câteva sugestii gastronomice pentru ieşirile la iarbă verde, atunci când aveţi posibilitatea de a instala un grătar.