Nu este una dintre vedetele bucătăriei româneşti, fiind folosită mai mult la salate şi mai puţin la mâncăruri. Sfecla roşie adaugă în mâncăruri şi salate nu doar gustul specific, ci şi culoare.
"Ziua Internațională a Conservării Monumentelor" și expoziția personală "Călător prin burguri transilvane", semnată de...
Demers inedit pentru conservarea moștenirii culturale săsești din localitatea Saschiz, judeţul Mureş, inițiat de un grup de tineri mureșeni.
În județul Constanța, la Ovidiu, este în derulare un proiect european, care prevede restaurarea parțială a unui castru roman și integrarea sa în circuitul turistic.
Este de aşteptat ca în scurt timp o mare parte a legumelor proaspete să dispară, având în vedere că sezonul rece şi-a făcut deja simţită prezenţa.
Este de aşteptat ca în scurt timp o mare parte a legumelor proaspete să dispară, având în vedere că sezonul rece şi-a făcut deja simţită prezenţa.
România deţine încă unele dintre cele mai întinse terenuri agricole şi zone cu înaltă valoare naturală din Europa.
Munţii Făgăraş au o suprafaţă de 198 de mii de hectare, cu peisaje unice de o frumuseţe rară, cu zone sălbatice şi o biodiversitate bogată, desemnat sit Natura 2000.
În această ediţie, continuăm să prezentăm modalităţi tradiţionale de preparare şi conservare a produselor din carne de porc.
În această ediţie, continuăm să prezentăm modalităţi tradiţionale de preparare şi conservare a produselor din carne de porc.
Conservarea legumelor în propria gospodărie reprezintă, de multe ori, perpetuarea unei tradiţii de familie, însă, pe de altă parte, înseamnă şi o importantă resursă pentru bucătărie.
Conservarea legumelor în propria gospodărie reprezintă, de multe ori, perpetuarea unei tradiţii de familie, însă, pe de altă parte, înseamnă şi o importantă resursă pentru bucătărie.
În această ediţie, continuăm să prezentăm modalităţi tradiţionale de preparare şi conservare a produselor din carne de porc.
În această ediţie, continuăm să prezentăm modalităţi tradiţionale de preparare şi conservare a produselor din carne de porc.
În multe gospodării din România, în pregătirile de iarnă intră şi conservarea unor legume, precum gogonelele, castraveţii, conopida, pepenii roşii de dimensiuni mici, ardei capia, mere, morcovi şi ţelină.