Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui. Asemănător cu ceapa verde, dar ceva mai mare, prazul este cultivat în special în Oltenia.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui. Asemănător cu ceapa verde, dar ceva mai mare, prazul este cultivat în special în Oltenia.
Pentru această editie vă propunem câteva reţete de preparate cu ciuperci, la care vom folosi ciuperci de cultură.
Pentru această editie vă propunem câteva reţete de preparate cu ciuperci, la care vom folosi ciuperci de cultură.
Pentru astăzi ne-am propus să vă prezentăm câteva dintre mâncărurile din ciuperci pe care le puteţi întâlni în România.
Pentru astăzi ne-am propus să vă prezentăm câteva dintre mâncărurile din ciuperci pe care le puteţi întâlni în România.
În această ediţie, vă prezentăm câteva preparate cu ciuperci, cel mai popular fiind tocăniţa. Putem folosi fie ciuperci tip champignon din magazin sau din piaţă, fie ciuperci sălbatice, precum hribii sau bureţii de fag.
În această ediţie, vă prezentăm câteva preparate cu ciuperci, cel mai popular fiind tocăniţa. Putem folosi fie ciuperci tip champignon din magazin sau din piaţă, fie ciuperci sălbatice, precum hribii sau bureţii de fag.
Pentru români, o ieşire la iarbă verde este, de multe ori, o ocazie de a instala un grătar dar numai în zone special amenajate, conform legii picnicului.
Pentru români, o ieşire la iarbă verde este, de multe ori, o ocazie de a instala un grătar dar numai în zone special amenajate, conform legii picnicului.
Mâncărurile de cartofi, de fasole sau cu varză murată sunt specifice pentru postul Crăciunului. Ciupercile sunt, de asemenea, recomandate în perioada postului, deoarece înlocuiesc cu succes carnea.
Mâncărurile de cartofi, de fasole sau cu varză murată sunt specifice pentru postul Crăciunului. Ciupercile sunt, de asemenea, recomandate în perioada postului, deoarece înlocuiesc cu succes carnea.
Ne aflăm la jumătatea lunii septembrie, iar faptul că pe piaţă sunt foarte multe legume şi fructe, reprezintă un semn că a venit momentul pregătirii conservelor pentru iarnă.
Ne aflăm la jumătatea lunii septembrie, iar faptul că pe piaţă sunt foarte multe legume şi fructe, reprezintă un semn că a venit momentul pregătirii conservelor pentru iarnă.
Ardeii umpluţi fie cu orez, ciuperci sau carne tocată reprezintă un preparat savuros. Nu trebuie să petreceţi timp îndelungat în bucătărie pentru prepararea lor, care este şi destul de simplă.