Ziua Naţională a României(marcată la 1 Decembrie) pare să iasă din canoanele bisericeşti legate de postul Crăciunului, deoarece a devenit un obicei ca la festivităţile organizate în majoritatea oraşelor să fie pregătită mâncare de fasole cu ciolan afumat.
Ziua Naţională a României(marcată la 1 Decembrie) pare să iasă din canoanele bisericeşti legate de postul Crăciunului, deoarece a devenit un obicei ca la festivităţile organizate în majoritatea oraşelor să fie pregătită mâncare de fasole cu ciolan afumat.
În bucătăria românească există şi reţete având ca ingrediente fructele în stare proaspătă sau conservate.
În bucătăria românească există şi reţete având ca ingrediente fructele în stare proaspătă sau conservate.
Este un Crăciun atipic în timpul căruia, din cauza pandemiei, nu mai pot fi respectate unele tradiţii, precum cea de reunire a familiei extinse la masa de Crăciun
Este un Crăciun atipic în timpul căruia, din cauza pandemiei, nu mai pot fi respectate unele tradiţii, precum cea de reunire a familiei extinse la masa de Crăciun
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară.
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară.
În această editie vă prezentăm câteva preparate din muşchiuleţ de porc.
În această editie vă prezentăm câteva preparate din muşchiuleţ de porc.
Ostropelul de pui este o mâncare tradiţională a bucătăriei româneşti, putând fi preparată într-un timp scurt şi fără a folosi prea multe ingrediente.
Ostropelul de pui este o mâncare tradiţională a bucătăriei româneşti, putând fi preparată într-un timp scurt şi fără a folosi prea multe ingrediente.
În perioada iernii, pe lângă cartofi sau varză murată, fasolea boabe a fost şi rămâne un ingredient de bază al bucătăriei tradiţionale româneşti.
În perioada iernii, pe lângă cartofi sau varză murată, fasolea boabe a fost şi rămâne un ingredient de bază al bucătăriei tradiţionale româneşti.