Magazinele cu specific pescăresc îşi îmbogăţesc oferta, în perioada toamnei, cu raci recoltaţi din iazurile piscicole, de obicei laolaltă cu peştii.
Magazinele cu specific pescăresc îşi îmbogăţesc oferta, în perioada toamnei, cu raci recoltaţi din iazurile piscicole, de obicei laolaltă cu peştii.
La Runcu Salvei, în judeţul Bistriţa Năsăud există o plăcintă cu brânză care se pregăteşte numai şi numai aici.
La Runcu Salvei, în judeţul Bistriţa Năsăud există o plăcintă cu brânză care se pregăteşte numai şi numai aici.
Una dintre vedetele toamnei este conopida, din care pot fi obținute aperitive şi, în combinație cu alte legume sau cu carne, multe mâncăruri.
Una dintre vedetele toamnei este conopida, din care pot fi obținute aperitive şi, în combinație cu alte legume sau cu carne, multe mâncăruri.
La sfârşitul acestei săptămâni, în localitatea Crişan este organizată prima ediţie a Sărbătorii Borşului de Peşte.
La sfârşitul acestei săptămâni, în localitatea Crişan este organizată prima ediţie a Sărbătorii Borşului de Peşte.
Tocanele de carne cu multe, multe legume şi puiul la ceaun sunt mâncăruri tradiţionale pentru serbările câmpeneşti.
Tocanele de carne cu multe, multe legume şi puiul la ceaun sunt mâncăruri tradiţionale pentru serbările câmpeneşti.
. În această ediţie deschidem uşa bucătăriei din Moldova, unde întâlnim multe preparate savuroase.
. În această ediţie deschidem uşa bucătăriei din Moldova, unde întâlnim multe preparate savuroase.
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 28 aprilie, în această duminică, de Florii, este dezlegare la peşte.
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 28 aprilie, în această duminică, de Florii, este dezlegare la peşte.
Tânărul jurnalist și editor Cosmin Dragomir deschide, în România, noul val de entuziaști cercetători ai gastronomiei autohtone pe care o visează clasificată în plan european, cercetată în amănunțime și repusă în drepturile ei istorice.