Rudele mai acrişoare ale cireşelor, vişinele se bucură de multe modalităţi de valorificare în bucătăria românească.
Rudele mai acrişoare ale cireşelor, vişinele se bucură de multe modalităţi de valorificare în bucătăria românească.
În România există multe reţete pentru ghiveci, o mâncare în care sunt puse laolaltă multe legume.
În România există multe reţete pentru ghiveci, o mâncare în care sunt puse laolaltă multe legume.
Conform unui sondaj realizat de website-ul Taste Atlas pentru anul 2021, capitala României (Bucureşti) ocupă locul 7 în clasamentul mondial al celor mai bune bucătării din lume...
Conform unui sondaj realizat de website-ul Taste Atlas pentru anul 2021, capitala României (Bucureşti) ocupă locul 7 în clasamentul mondial al celor mai bune bucătării din lume...
Oltenia are o gastronomie specifică, caracterizându-se prin mâncăruri ceva mai condimentate
Oltenia are o gastronomie specifică, caracterizându-se prin mâncăruri ceva mai condimentate
La sfârșitul acestei săptămâni, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, zi în care este dezlegare la pește și în care poate fi pregătit un meniu bazat exclusiv pe pește.
La sfârșitul acestei săptămâni, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, zi în care este dezlegare la pește și în care poate fi pregătit un meniu bazat exclusiv pe pește.
Un meniu inspirat din bucătăria moldovenească: ciorba rădăuțeană, tocinei și... minciunele
Un meniu inspirat din bucătăria moldovenească: ciorba rădăuțeană, tocinei și... minciunele
În afară de faptul că este gustoasă, ciorba de potroace este medicamentul natural după o petrecere cu multă mâncare şi cu băuturi mai tari sau mai slab alcoolizate.
În afară de faptul că este gustoasă, ciorba de potroace este medicamentul natural după o petrecere cu multă mâncare şi cu băuturi mai tari sau mai slab alcoolizate.
În perioada iernii, varza murată, fasolea boabe şi cartofii sunt ceva mai prezente în mâncărurile bucătăriei româneşti, aceasta, desigur, în lipsa altor legume proaspete.