Untura este obţinută de obicei după sacrificarea tradiţională a porcului, în perioada Crăciunului.
Untura este obţinută de obicei după sacrificarea tradiţională a porcului, în perioada Crăciunului.
Chifteluţe cu spanac, chifteluţe de ovăz, rulouri cu quinoa, burgeri, pizza, salata boeuf, salata cu spanac şi quinoa, mix de bruschete cu vlăstari, salata fresh cu avocado sunt numai câteva dintre tentaţiile unui Brunch rawvegan.
Este o ciorbă pe care nuntaşii o consumă dimineaţa, la finalul petrecerii, dar care poate fi înghiţită şi la prânz, după un somn de refacere.
Este o ciorbă pe care nuntaşii o consumă dimineaţa, la finalul petrecerii, dar care poate fi înghiţită şi la prânz, după un somn de refacere.
Provincie situată între Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea are o gastronomie cu puternice influenţe orientale datorită minorităţii turco-tătare.
Provincie situată între Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea are o gastronomie cu puternice influenţe orientale datorită minorităţii turco-tătare.
Este vară şi este sezonul pepenilor, roşii şi galbeni. De obicei, pepenii sunt consumaţi ca atare, însă din ei se poate face şi dulceaţă.
Este vară şi este sezonul pepenilor, roşii şi galbeni. De obicei, pepenii sunt consumaţi ca atare, însă din ei se poate face şi dulceaţă.
Mazărea proaspătă reprezintă una dintre tentaţiile gastronomice de la sfârşitul primăverii şi din prima jumătate a verii.
Mazărea proaspătă reprezintă una dintre tentaţiile gastronomice de la sfârşitul primăverii şi din prima jumătate a verii.
Vã invitãm sã deschidem din nou uşa bucãtãriei româneşti, mai precis a celei transilvănene.
Vã invitãm sã deschidem din nou uşa bucãtãriei româneşti, mai precis a celei transilvănene.
Drobul este unul din aperitivele de nelipsit de pe masa de Paste si fiecare gospodina are secretul ei de preparare.
Drobul este unul din aperitivele de nelipsit de pe masa de Paste si fiecare gospodina are secretul ei de preparare.