Ediția a XII-a ( 30.10-3.11) a unui „ festival de film fantastic” aflat în top 50 mondial al genului.
Ministrul român de Externe, Luminiţa Odobescu, a subliniat importanţa accederii României la programul Visa Waiver.
Învăluit în legende şi povestiri istorice, Castelul Bran este situat la circa 30 de km de oraşul Braşov, pe o rută comercială medievală care conecta sudul Transilvaniei cu principatul Valahiei.
Chiria medie pentru închirierea unui apartament depăşeşte 1.000 de euro pe lună
Formația corală Sélunair din Normandia (Franța) a revenit în România după 10 ani de la prima vizită.
Situat la 15 km de Braşov, cea mai vizitată destinație din România, după București, oraşul Râşnov, cu o populaţie de circa 16 mii de locuitori, se bucură, la rândul lui, de interes din partea turiştilor.
Situată la circa 190 de km faţă de Bucureşti, zona turistică Bran Moeciu este, de mulţi ani, un loc preferat de cei care doresc să se retragă într-un loc liniştit, unde să fie răsfăţaţi cu preparate tradiţionale.
Prima ediție de vacanță a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România debutează în Piața Sfatului din Brașov miercuri, 3 iulie. Evenimentul face parte din Caravana Gaudeamus, proiect de anvergură națională inițiat și desfășurat de peste două decenii de Radio România
Conform datelor statistice, orașul Brașov este cea mai vizitată destinație din România, după București.
Expoziția ”Sensul migrației” concepută special pentru Muzeul de Artă din Brașov reunește 13 artiști contemporani locali care s-au născut sau au migrat ulterior în zonă.
Premieră absolută la Brasov : ”Sunetul Muzicii” – un musical celebru de Richard Rogers pus în scenă de regizorul Cezar Ghioca cu colectivul Operei din localitate și cu participarea excepțională a grupului de copii UNISON condus de George Dumitrașcu.
Continuăm să vă informăm despre cât costă parcarea în mari oraşe din România. Astăzi vorbim despre Timişoara şi Braşov.
Piaţa imobiliară din România dă semne de revenire, iar apartamentele noi s-au scumpit cel mai mult în Bucureşti.
Ruta cultural-turistica „Porțile Transilvaniei” are o lungime de 1141 km, iar cele peste 100 de obiective turistice cu valoare culturală, incluse în acest program, pot fi vizitate pe cale rutieră, în decurs de 16 zile.
O călătorie în imagini prin lumea negustorilor greci care au scris istorie la Brașov.