Alpin Film Festival 2024 are loc în perioada 17 - 22 septembrie.
Ne oprim azi în partea central-vestică a României, într-o zonă foarte ofertantă din punct de vedere turistic.
Ne îndreptăm azi către Munţii Apuseni, situaţi în vestul României. Aceştia reprezintă destinaţia ideală pentru pasionaţii de aventură, speologie şi sporturi montane.
Aici puteţi asculta Reporter RRI, ediţia din 15 aprilie 2016.
Cei care adoră sporturile extreme şi vacanţele pline de adrenalină vor găsi în România condiţiile perfecte. Radu Vatcu este directorul unei agenţii de turism de aventură, înfiinţată din pasiunea pentru munte.
Azi ne îndreptăm spre centrul României, într-un oraş renumit pentru arhitectura medievală, dar şi pentru multitudinea evenimentelor culturale care au loc aici.
În prezent, pe 5 râuri din România, în perioada de vârf a sezonului, se înregistrează aproximativ 1000 de turişti în weekend, însă potenţialul natural ar permite ca pe râurile româneşti să practice sporturi nautice peste 3.500– 4.000 de persoane.
Drumeţii montane, alpinism, rafting, snowmobile, echitaţie, iată câteva activităţi care nu au în comun decât dorinţa de cunoaştere, de adrenalină şi de a petrece cât mai mult timp în natură.
Ideale atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, parcurile de distracţii asigură o vacanţă de neuitat, indiferent de destinaţie, pentru toată familia. Care sunt cele mai frumoase parcuri de distracţie din România?
Chiar dacă vremea e în răcire, nu înseamnă că nu trebuie să ne mai bucurăm de drumeţie. Este timpul pentru turismul de aventură.
Astăzi călătorim în partea sud-vestică a României, mai exact în Gorj, judeţ care oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber.
Dedicăm această ediţie iubitorilor de adrenalină, inedit şi mişcare în aer liber şi începem călătoria de astăzi în judeţul Alba.