Combaterea risipei alimentare în Uniunea Europeană
În fiecare an, în Uniunea Europeană aproape o treime din totalul alimentelor
sunt risipite sau devin pierderi. România se află pe locul 7 în Uniune la acest
capitol, cu peste 6.000 de tone de alimente aruncate zilnic. Astăzi vorbim
despre impactul risipei alimentare la nivelul Uniunii Europene şi modul cum
poate fi combătută, inclusiv în România.
admin, 28.02.2020, 10:38
În fiecare an, în Uniunea Europeană aproape o treime din totalul alimentelor
sunt risipite sau devin pierderi. România se află pe locul 7 în Uniune la acest
capitol, cu peste 6.000 de tone de alimente aruncate zilnic. Astăzi vorbim
despre impactul risipei alimentare la nivelul Uniunii Europene şi modul cum
poate fi combătută, inclusiv în România.
Cu: Ștefan Turcu, şeful Biroului de Presă al Reprezentanţei Comisiei
Europene în România şi Camelia Stuparu de la Ministerul Agriculturii şi
Dezvoltării Rurale.